Magyar · Română · English

Főoldal / Konferenciák, rendezvények /

Munkajog a XXI. században - konferencia felhívás

Hol: Sapientia EMTE JTI, Kolozsvár, Tordai út 4, B301-es előadóterem

Mikor: 2020. november 27, péntek(AZ EREDETI IDŐPONT A KORONAVÍRUS MEGELŐZÉSÉRŐL SZÓLÓ INTÉZKEDÉSI TERV VÉGETT MÓDOSULT)

A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Jogtudományi Intézete konferenciát hirdet „Munkajog a XXI. században” címmel.

Célunk a munkajog aktuális kihívásainak széleskörű vizsgálata, az atipikus foglalkoztatástól a gig economy jelenségéig, a digitalizáció munkajogra gyakorolt hatásától a munka világát érintő szociális kérdésekig. Konferenciánk a széles akadémiai közösséget kívánja megszólítani, így fiatal kutatók (PhD hallgatók) j elentkezését is bátorítjuk.

A jelentkezéseket, illetve a 20 percesre tervezett előadások címét és rövid 250-300 szavas összefoglalását 2020. február 20-ig Dr. Fegyveresi Zsoltnak címezve a következő e-mail címre várjuk: fegyveresi@gmail.com.

Az előadás elfogadásáról 2020. február 29-ét követően tájékoztatást küldünk. A konferencia programját a beérkezett témajavaslatok alapján fogjuk összeállítani, fenntartva a válogatás jogát. A résztvevőknek a kolozsvári szállását és étkezését biztosítjuk (az utazási költségek kivételével).

A konferencián bemutatott előadások írásos változatát meg kívánunk jelentetni.

Konferenciánk  időpontja: 2020. április 24. (Érkezés április 23-án, hazautazás április 25-én). Konferenciánk helyszíne: Sapientia EMTE Jogtudományi Intézet, Kolozsvár, Tordai út 4.

 

© 2011 Jog Szak, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Kolozsvári Kar

Készítette a Weblap.ro