Magyar · Română · English

Főoldal / Konferenciák, rendezvények /

Korábbi rendezvényünk: Nyílt tanévnyitó előadás: A régi Polgári törvénykönyvről az új Törvénykönyvre való áttérés. Átmeneteti rendelkezezések a kötelmi jog területén

A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Jogtudományi Intézete tisztelettel meghív minden érdeklődőt az ünnepi tanévnyitó nyilvános előadásra, amelyre 2011. október 5-én, szerdán 18,00 órától kerül sor a Bocskai Ház (Kolozsvár, Mátyás király u. 4) Óváry termében.

Az előadást Dr. Veress Emőd intézetigazgató tartja, címe: A régi Polgári törvénykönyvről az új Törvénykönyvre való áttérés. Átmeneteti rendelkezezések a kötelmi jog területén. Az előadás a 2011. október 1-én hatályba lépő új Polgári törvénykönyv rendkívül aktuális és gyakorlati jelentőségű alkalmazási kérdéseit elemzi.

Az előadást követően, 19,00 órától az előadás résztvevői számára is nyitott sajtóbeszélgetésre kerül sor, amelynek témája az új Polgári törvénykönyv hatályba lépése, a Jogtudományi Intézet eddigi tevékenysége és a 2011/12-es új egyetemi tanvére szóló munkaterve.

 

© 2011 Jog Szak, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Kolozsvári Kar

Készítette a Weblap.ro