Magyar · Română · English

Főoldal / Hallgatói élet /

3 éve

Tanévkezdés a kolozsvári Sapientián - 2021/2022

Visszatér az élet az épületünkbe! Jelenléti oktatással indul a Sapientia EMTE új tanéve szeptember 13-án.

A hivatalos tanévnyitó ünnepség szeptember 14-én kerül megszervezésre 12 órakor a kar épületében, a Hunyadi Mátyás díszteremben.

Arra kérjük az elsőéves hallgatókat, hogy >>ezen<< a Google Forms linken jelezzék részvételi szándékukat. Felsőbb éves hallgatók is regisztrálhatnak, a fennmaradt helyek függvényében 13-án visszajelzünk. Regisztrálni szeptember 12. éjfélig lehet.

A Sapientia EMTE Szenátusa 2021. június 25-ei ülésén elhatározta, hogy a 2021/2022-es tanévben jelenléti oktatással folytatódik az egyetem tevékenysége. Az oktatási forma az egyetemen a nappali képzés, ezért a jelenléti oktatási rendszer minden hallgatóra és alkalmazottra érvényes.

A hallgatók és az akadémiai közösség tagjai saját felelősségükre döntenek arról, hogy élni kívánnak-e az oltási lehetőséggel. Az tanórákon való részvétel nincs oltottsághoz kötve, az oktatást kiegészítő szolgáltatások viszont igen. A bentlakás és a könyvtári olvasótermek használata csak beoltott diákok számára megengedett (a kölcsönzés viszont mindenki számára nyitott).

Az épületben mindenki számára kötelező a maszkviselés.

Az első héttel kapcsolatban további információkat a hallgatók e-mailben kapnak.

Mi már várjuk, hogy ismét pezsegjen az élet!

 

© 2011 Jog Szak, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Kolozsvári Kar

Készítette a Weblap.ro